Antiek Restauratie bij Heineman Antiek

Al meer dan 40 jaar restaureren wij zelf een groot gedeelte van de meubels die wij in de verkoop hebben. Naast onze winkel hebben wij de afdeling antiek restauratie, een ruime werkplaats waar we goed geoutilleerd zijn om de meubels weer in een perfecte staat te brengen.

Is uw antiek toe aan een opknapbeurt? Wij zijn gespecialiseerd in antiek restauratie van meubels uit de periode 1800 tot 1880, maar ook voor het restaureren van oudere- en/of nieuwere meubels kunt u bij ons terecht. Kort geleden zijn we ook begonnen met het restaureren van antieke meubels voor particulieren.


Uw antiek opknappen voor een perfecte staat

Mocht ook uw meubel aan een opknapbeurt toe zijn, dan kunt u dus altijd contact met ons opnemen. Vrijblijvend beoordelen wij uw meubel op de werkzaamheden en maken op basis daarvan een kostenoverzicht, zodat u duidelijk weet waar u aan toe bent. Het herstellen van uw meubilair is in goede handen door de antiek restauratie van Heineman Antiek.


Beoordeling voor de restauratie van antieke meubelen 

Heineman Antiek heeft een goed ingerichte werkplaats waar de antiek restauratie plaatsvindt. Wij brengen uw antiek weer in perfecte staat. Al langer dan 40 jaar doen wij de antiek restauratie voor zakelijke partners. Sinds kort kunnen ook de particulieren met hun te restaureren antiek bij ons terecht. 

  • Wij bekijken uw antiek.
  • Maken op basis van onze waarnemingen een kostenoverzicht.
  • U weet precies wat de uitgaven voor uw antiek restauratie zijn.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op

Antiek restauratie

 

Elke 4-6 weken nieuwe meubels

Heineman Antiek heeft zich gespecialiseerd in antieke meubels uit Engeland. Elke 4-6 weken krijgen wij nieuwe meubels om onze voorraad aan te vullen. Door de tijdloze uitstraling van onze meubels, zijn zij goed te combineren met eigentijdse modellen.